BATTLE RKSV NEO JUNI 2018

UITSLAGEN KEEPERSBATTTLE
RKSV NEO 23 juni 2018

De prijswinnaars

UITSLAGEN KEEPERSBATTLE RKSV VOGIDO

POULE 09
1. THE FLAMES (Ellian, Vinz Gielen en Ilias Chaiba JSV Nieuwegein)
2. VICTORIA BOYS (Sem ter Meer, Tyler Kamperman Victroia ’28)
3. VV KEEPERS (SAm en Kris ter Huurne, Jesper van der Vijver RKSV Vogido)
POULE 011
1. ON O11 (Mika van Loo en Floris Smit ON Almelo)
2. TIGERS (Bram Munsterman SC Overdinkel en Alper Dereli CVV Sparta Enschede)
3. SIMBA (Bas Timmer en Simon Nolte RKSV NEO)
POULE 013
1. PFA (Wyke Dirven en Jurre Nijland PFA)
2. FC BALLENPAKKERS(Daan Schipper, Leco Zeevalking en Bram Meijer RKSV NEO)
3. FC TWENTE O13 (Cas Hoepman, Xander Mulder en Twan Mandema FC Twente Academie)
POULE MIX
1. FC SJOBRA (Sjoerd Bouwhuis HSC ’21 en Bram van der Wal VV Langeveen)
2. KICK ASS (Kick Segerink SDC ’12 en Ramon Lohuis VV Langeveen)
3. NEO O15 (Jaden Wagenaar en Matthijs de Zeeuw RKSV NEO)
BESTE KEEPER TOERNOOI
MILO ZEEVALKING (RKSV NEO)
Nomianties voor Sem ter Meer (Victoria ’28), Imar Wiersma (Drachtster Boys), Cas Hoepman (FC Twente Ac.)
BESTE KEEPSTER TOERNOOI
HOUDA BELKADI (JSV Nieuwegein)
Nominaties voor Jasmijn Leusink (KVV Losser) en Manon van der Laan (VV Heiligerlee)De beste keeper en keepster van de keepersbattle werden gekozen door een deskundige jury van profkeepers en ex-profkeepers. Hennie Ardesch (FC Twente), Mark Spenkelink (GA Eagles), Renze Fij (Heracles Almelo) en Jos Kok (RKSV NEO)
FAIR PLAY BOKALEN
THE GIRLIES (Elke Doll VV Hengelo, Jill van Dongen en Antje Marker SC Bad Bentheim)

Keepersbattle NEO een daverend succes!

Zaterdagmorgen 23 juni jl. om klokslag 08.00 uur draaide een witte bus
het parkeerterrein bij NEO. op. In de bus zat een groot aantal enthousiaste jeugdkeepers en -keepsters met hun begeleiders uit Nieuwegein. Ze waren er vroeg bij. Een half uur later stroomde de kantine vol met jeugdkeepers uit Duitsland (Gildehaus) Noord -(Groningen, Drachten) en Oost Nederland. Er was zelfs een team van FC. Twente onder 13 jaar present. Allen kwamen naar de keepersbattle, die door NEO in samenwerking met de Keeperschool Oldenzaal werd georganiseerd in het kader van het 100 jarig bestaan.

Het bijzondere was dat er zich 100 deelnemers hadden aangemeld. Of het zo moest zijn. Toeval bestaat niet! Samen met het goede weer was dit de opmaat voor een fantastische dag.
Na een kort welkomstwoordje en een demobattle startten de poulewedstrijden. Dit alles onder leiding van een grote groep scheidsrechters van voetbalvereniging N.E.O. Er werd strijd geleverd in de verschillende leeftijdsgroepen. Zeven minuten lang streden 2 teams (bestaande uit 2 of 3 keepers) tegen elkaar. Er mocht uit de hand of van de grond worden geschoten en gooien was ook toegestaan. Na elk doelpunt wisselde het team van keeper. Zo golfde het spel snel op en neer.

Veel prominenten kwamen deze dag een kijkje nemen. Zo waren de BVO-keepers Mark Spenkelink (Go Ahead Eagles) en Renze Fij (Heracles), Brian van Loo (keeperstrainer Heracles) en Roy Elferink (keeperstrainer FC Twente-dames) aanwezig. Oudgediende Hennie Ardesch (oud-keeper van FC Twente en ADO) en Jos Kok (keeperscoördinator NEO) kozen de meest opvallende keeper en keepster van de dag.

Onder grote belangstelling startten rond half vier de finale wedstrijden en om 16.00 uur werden in een overvolle kantine de prijzen uitgereikt. Als Talent van de Dag werd bij de jongens Milo Zeevalking (NEO) uitgeroepen. Bij de meisjes werd dat Houda Belkadi (JSV Nieuwegein). Voor alle deelnemers was er een herinneringsmedaille.

Zo kwam er een eind aan een enerverende dag. Moe maar voldaan keerden keepers en begeleiders huiswaarts. Wederom een zeer geslaagde activiteit in het kader van 100 jaar N.E.O.. Tot slot willen wil ik een aantal mensen bedanken. Zonder hun hulp was dit niet mogelijk geweest.
Allereerst de keeperstrainers en Herman Lansink Rotgerink, NEO-scheidsrechters en vrijwilligers, kantinemedewerkers, Keepersschool Oldenzaal, Eurosport, Goaliesport, Citrocasa en natuurlijk NEO-Promoting. Nogmaals allen hartelijk bedankt. Jullie hebben de jeugdkeepers een fantastische dag bezorgd.

Jos Kok
Keeperscoördinator NEO

Link : https://www.rksvneo.nl/keepersbattle-neo-een-daverend-succes/

Voor nog meer foto’s, klik op de onderstaande afbeelding
Hartelijk dank voor de foto’s madebymerlin.com